Trouwpakken

Een trouwpak op maat bij Suityourself

Uw trouwpak laat u eenvoudig op maat maken door Suityourself. Wij zijn gespecialiseerd in stijlvolle maatkleding voor heren en zorgen dat u stijlvol voor de dag komt op de mooiste dag van uw leven. In ons assortiment bieden wij vele opties om uw kleding geheel op maat en volledig naar wens te maken. Maak uw trouwpak bijvoorbeeld compleet met een maathemd en bijbehorende accessoires en ga voor een stijlvolle uitstraling. Binnen 4 tot 6 weken heeft u uw prachtige bruidegom pak geheel op maat gemaakt in huis.

Wilt u uw trouwpak op maat laten maken door Suityourself? Maak dan direct online een afspraak of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bij Suityourself is het tevens mogelijk om een trouw pak op maat te laten maken. Naast een kostuum op maat kunt ook een onder andere een gillet en andere accessoires bestellen.

Voordelen van:

  • Unieke opties waaronder kleur knoop’s gaten en monogram.
  • Meer keuze uit stoffen. Daarnaast maken we ook een selectie voor speciale stoffen voor een huwelijk.
  • Voordelen op maat gemaakt waarbij de pasvorm beter zit.

Om de bestelling zo prettig mogelijk te laten verlopen verzoeken wij om minimaal 8 weken van tevoren in te plannen. Tevens plannen wij de afspraak graag op onze bezoekadressen in Amsterdam en Breda. Voor trouwpak op maat kunnen we u beter adviseren op ons bezoekadres.

Trouwpakken

Voor uw trouw pak op maat hebben we een selectie van de meeste exclusieve stoffen in ons assortiment. Van stoffen met een klein glans tot onder andere birsdeye in lichte kleuren. De prijzen voor een maatpak in deze stoffen liggen rond de 380,- euro.

Wij hebben een aantal aanbiedingen samengesteld:

Aanbieding: maatpak + 1 maathemd + das en pochet €470,-

Aanbieding: maatpak + 1 maathemd + gilet + das en pochet €570-,

Afspraak maken

* Verplichte velden

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Val op in uw bruidegom pak

Tijdens de bruiloft zijn alle ogen ongetwijfeld gericht op de trouwjurk van uw aanstaande. Maar ook voor u als bruidegom is dit de ultieme gelegenheid om er perfect uit te zien. Zeker tijdens uw trouwdag is het een must om stijlvol voor de dag te komen. En wat is er dan beter dan uw trouwpak op maat te laten maken? Voor uw trouwpak hebben wij de meest exclusieve stoffen in huis. Bovendien adviseren wij u graag over de nieuwste trends.

Match uw trouwpak met de jurk van uw aanstaande

Bij Suityourself maken wij trouwpakken voor heren volledig op maat. Het is belangrijk dat uw trouwpak matcht met de jurk van de bruid. Bij het bestellen van uw pak bieden we dan ook de keuze uit veel verschillende opties. Kies voor een overhemd die past bij de kleur van de jurk en maak uw pak af met stijlvolle accessoires zoals manchetknopen, een stropdas of een opvallende voering.

Goedkope trouwpakken bij Suityourself

Bij Suityourself verkopen wij onze maatkleding buiten de traditionele winkel om. Hierdoor betaalt u bij ons minder voor een volledig trouwpak van absolute topkwaliteit. Om de bestelling zo prettig mogelijk te laten verlopen verzoeken wij u om de afspraak minimaal 8 weken van tevoren in te plannen. Tevens plannen wij de afspraak graag op onze bezoekadressen in Amsterdam en Breda. Voor een trouwpak op maat kunnen wij u hier namelijk beter adviseren.

Wilt u meer weten over onze trouwpakken op maat? Lees dan meer over onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag. 


Bekijk voorbeelden van enkele stoffen

Afspraak maken

* Verplichte velden